GetPacked: koffer pakken met je iPad

GetPacked is een app die je helpt je koffer in te pakken. De app bepaalt op basis van je persoonlijke eigenschappen welke spullen je nodig hebt, waarna je met meerdere mensen op meerdere iOS-devices kunt gaan inpakken.

getpacked ipadGetPacked is een app waarmee je je koffer kunt pakken… met je iPad! Deze app van Nederlandse bodem is opnieuw ontworpen voor de iPad, waarbij optimaal gebruik is gemaakt van het grotere scherm. Je kunt de paklijsten die je in eerdere versies van de app hebt gemaakt overzetten naar een ander toestel via e-mail. Ook kun je met andere mensen samen een koffer pakken, op meerdere iOS-apparaten. Je ziet wat andere personen ingepakt en gedaan hebben, zodat je niet met drie luchtbedpompen en zes bussen insectenspray op je bestemming aankomt. De app waarschuwt wanneer meerdere mensen hetzelfde inpakken. Ben je klaar, dan kun je de inpaklijst mailen of printen.


Mocht er iets op je paklijst staan, dat je nog niet in huis hebt, dan kun je dat met een paar taps op een boodschappenlijstje zetten. Ook kan je een lijstje maken van spullen die je nog moet controleren, bijvoorbeeld het oliepeil of de bandenspanning van de auto. Heb je alles in een categorie compleet, dan kun je dat in één keer afvinken. Op de iPad kun je bovendien aangeven hoeveel kolommen je wilt zien op je paklijst. GetPacked is een handige, universele app waarmee je snel je koffer kunt inpakken. Je beantwoordt bij het starten van de app namelijk een paar vragen, die bepalen wat er op je basis-paklijst komt te staan. Daarbij wordt rekening gehouden met je omstandigheden: ben je een man, dan komt er dus geen badpak of bikini op de lijst te staan, maar wel scheerspullen en aftershave. De basislijst kun je naar eigen wens aanpassen, bijvoorbeeld als je speciale medicijnen of hulpmiddelen nodig hebt. Je kunt ook standaardlijstjes maken, bijvoorbeeld voor stedentrips of voor een zakenreis die je meermaals moet maken. Omdat je de spullen voor elke persoon apart kunt weergeven, blijft het overzichtelijk.

Downloaden: GetPacked (€1,59)

get packed koffer

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 juni 2011 om 16:52
Categorie
Reizen
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.