Funda in Business: beschikbare zakelijke panden vinden met iOS-app

De nieuwe iOS-applicatie Funda in Business laat je zoeken naar beschikbare kantoren, winkelpanden en andere zakelijke locaties.

Funda in Business iconFunda heeft de nieuwe iPad– en iPhone-applicatie Funda in Business uitgebracht, waarmee het mogelijk is om te zoeken naar bedrijfspanden die te koop worden aangeboden. Daarmee biedt de app een zakelijk alternatief op de al bestaande Funda-applicatie, waarmee je kunt zoeken naar huur- en koopbare woonhuizen. Dat het om een alternatief gaat blijkt ook wel uit het ontwerp van de nieuwe app: hij is namelijk nagenoeg identiek aan de originele Funda-app, op een blauwe balk bovenin het scherm na.

Je kunt in Funda in Business zoeken naar beschikbare kantoorpanden, bedrijfshallen, winkels, horeca-gelegenheden, bouwgronden, garageboxen, praktijkruimtes en showrooms bij jou in de buurt. Bij je zoektocht kun je ook aangeven of het gaat om een huur- of kooppand. Net als in de particuliere Funda-app kun je onder andere filteren op oppervlakte, bouwsoort, ligging.

Door in te loggen heb je toegang tot locaties die je aan je favorieten hebt toegevoegd op de site of binnen de app. Je kunt uiteraard ook nieuwe favorieten aan je lijst toevoegen. De tab ‘Bekeken’ laat zien welke panden je onlangs hebt geopend, zodat je snel een eerder bekeken gebouw kunt terugvinden.

Downloaden: Funda in Business (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Funda in Business screenshot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 juni 2013, 11:36
Categorie Zakelijk
Onderwerp funda

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.