Funda-app geoptimaliseerd voor iPad

De iOS-app van Funda is universeel geworden. Je kunt nu op iPhone en iPad door het huizenaanbod bladeren en foto's schermvullend bekijken.

funda ipadDe huizenzoek-app Funda heeft vandaag een update gekregen. Nieuw is het feit dat de app nu universeel is, waardoor je de foto’s van de koop- en huurhuizen lekker groot kunt zien. Via de iPad-interface krijg je 12 huizen gelijktijdig te zien. Ook is er een kaartweergave, waarbij je de locatie van gevonden huizen als punten op de kaart ziet staan, met links een lijst met gevonden huizen. Je geeft zelf in de Funda-app aan in welke prijsklasse je zoekt, hoeveel woonoppervlak en hoeveel kamers je nodig hebt.

De app heeft voor de iPhone ook meteen een update gekregen, met “diverse verbeteringen”. Functioneel gezien is er echter niet zoveel veranderd. Sta je op een bepaalde locatie, dan kun je met de locatieknop zien welke huizen in de buurt te koop staan. Maak je een account aan, dan kun je je favoriete en bewaarde huizen bekijken. Bij elk huis is een omschrijving, een lijstje van kenmerken, een kaart met de locatie en soms ook een getekende plattegrond zodat je meteen kunt checken of het nieuwe bankstel past.

Downloaden: Funda (gratis)
Tipgever: Frank

funda app ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2011, 15:48
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen huis, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.