ING Bankieren: vernieuwde iOS-app geschikt voor iPad

De app ING Bankieren heeft een update gekregen. De nieuwe versie is universeel gemaakt en daardoor ook geschikt voor de iPad. Met de app kun je tot 1000 euro per dag overmaken naar rekeningnummers van anderen. Ook is de ING Buddy vervangen door een pincode.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ing mobiel bankieren app ipadMobiel bankieren bij ING kan voortaan ook op je iPad. ING heeft een nieuwe versie van de iOS-app uitgebracht, die universeel is. Je kunt met de app alle rekeningen bekijken, waarbij je 16 maanden terug kunt gaan in de tijd. De app geeft een overzicht van alle transacties, waarbij icoontjes per transactietype voor extra overzicht zorgen. Ook kun je geld overmaken naar andere rekeningen, met een limiet van 1.000 euro per dag bij het overboeken naar rekeningnummer van anderen. Voor overboeken tussen eigen rekeningen geldt een limiet van 5.000 euro per dag.

Vandaag verscheen er ook een soortgelijke app voor Android, die net als de iOS-app gemaakt is door een team van interne medewerkers binnen de bank. Een uitgebreider artikel over de ING Bankieren-app vind je op onze zustersite iPhoneclub.

Downloaden: ING Bankieren (gratis)

https://www.youtube.com/watch?v=N6pEvths0FQ

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 mei 2013, 14:42
Categorieën Financiën, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.