Posted: bekijk waar je pakketjes zijn op de iPhone

Met Posted kan je de status van pakketjes en verzendingen bekijken op de iPhone, iPod touch of iPad. Nadat je het tracking nummer hebt ingevoerd, krijg je pushmeldingen als de verzending vordert.

Posted iPhone iPad app pakketjes trackenDe iPhone- en iPad-applicatie Posted is handig als je vaak pakketjes verzendt of zelf een belangrijk pakket verwacht. De app is tijdelijk gratis te downloaden en geeft je pushmeldingen als een pakket in een nieuwe fase van de verzending is beland, bijvoorbeeld bij het op de post gaan of het afleveren ervan. De app ondersteunt 116 bezorgdiensten wereldwijd, waaronder UPS, DHL Expres en ons eigen Post NL.

Van tevoren voer je een trackingnummer in en een omschrijving van het pakket. Later zie je dit terug in het hoofdmenu, tevens het overzicht van de app. Posted iPhone applicatie verzending bekijkenBij Post NL dien je bij een buitenlandse verzending ook nog een postcode in te voeren, maar lastiger wordt het vaak niet.

Na de invoering van de gewenste gegevens, kun je de laatste status van de verzending bekijken en zie je de vorige stappen eronder staan. Je kan de locatie bekijken op een kaart en zien wanneer de verwachte aankomstdatum is. Ook zie je wanneer de gegevens voor het laatst zijn bijgewerkt.

Naast de betaalde versie is er ook de gratis versie Posted Lite. Die heeft echter geen voorspelde leveringsdatum, bevat geen pushmeldingen en kan maximaal drie pakketten volgen. Bij de volledige versie is dat aantal onbeperkt.

Downloaden: Posted (€0,79, universele app)
Downloaden: Posted Lite (gratis, universele app)

Let op, wellicht ten overvloede, maar omdat mensen het toch blijven roepen: de app was maar heel korte tijd gratis en is inmiddels NIET meer gratis. Het is niet nodig om dit nogmaals in de reacties te noemen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2011, 16:15
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.