Fruit Ninja HD voor iPad tweemaal met korting

Fruit Ninja HD en Fruit Ninja: Puss in Boots HD zijn momenteel voor €0,79 verkrijgbaar. In beide games moet je fruit doormidden snijden, waarbij je de bommen moet ontwijken. Hoe meer fruit je hakt, hoe meer punten.

fruit ninjaFruit Ninja is een origineel en erg geliefd spelletje, waarbij je fruit doormidden moet hakken. We besteden weer eens aandacht aan deze game, omdat Fruit Ninja HD en de later verschenen variant Puss in Boots momenteel met flinke korting zijn te downloaden. In Fruit Ninja komen allerlei stukken fruit voorbijvliegen. Jouw taak is om zo snel mogelijk met je vinger het fruit doormidden te snijden, waarbij je de bommen en andere gevaarlijke objecten moet vermijden.

Sinds de laatste update heeft Fruit Ninja HD een nieuw mes, nieuwe vruchten en een nieuw achtergrondbehang met Chinese horoscooptekens gekregen. Ook is er een winkel toegevoegd, waar je Fruit Ninja-knuffels kunt kopen. Normaal kost de game €2,39 maar je kunt het tijdelijk downloaden voor €0,79. Dat geldt ook voor de variant Fruit Ninja: Puss in Boots, die gebaseerd is op de film Puss in Boots (De Gelaarsde Kat).

fruit ninja pussIn deze speciale variant vind je de nieuwe Bandito-spelmodus, waarbij je een serie uitdagingen voorgeschoteld krijgt, die steeds ingewikkelder worden. Doel is om de grootste Fruit Ninja-krijger ooit te worden. In deze variant is iets meer aandacht besteed aan de verhaallijn en je vindt er ook een aantal extra’s, zoals wetenswaardigheden over het sprookje De Gelaarsde Kat.

Al meer dan 70 miljoen mensen spelen Fruit Ninja, zowel op de iPhone als de iPad. Let op dat de korting maar tijdelijk is; de prijzen kunnen elk moment weer omhoog gaan.

Downloaden: Fruit Ninja HD (van €2,39 voor €0,79) en Fruit Ninja: Puss in Boots HD (van €1,59 voor €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 mei 2012, 10:26
Categorie Games
Onderwerpen fruit ninja, korting

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.