Freeverse brengt nieuwe game Flick Bowling 2 voor iPhone uit

Flick Bowling 2 is een nieuwe bowlinggame van Freeverse. Hierin ga je bowlen met historische figuren, in verschillende omgevingen. De game is een aparte applicatie en geen gratis update voor bestaande gebruikers van Flick Bowling.

freeverse flick bowlingFreeverse heeft Flick Bowling 2 als compleet nieuwe applicatie uitgebracht. In deze 3D-bowlinggame maak je een reis door de tijd en ontmoet je historische figuren zoals Cleopatra en Napoleon. Ondertussen moet je de gevaarlijke Baron Von Schtopwatch zien te verslaan… door zo goed mogelijk te bowlen. Er zijn vijf banen op verschillende locaties wereldwijd. Bij deze game maak je een veegbeweging over het scherm om de bal te gooien.

flick bowling 2Daarbij kun je ook op het laatste moment je vinger naar links of rechts bewegen om de bal een effect mee te geven. Flick Bowling 2 heeft integratie met Plus+, zodat je je scores ook met andere spelers kunt vergelijken. Helaas heb je als koper van Flick Bowling (de eerste versie) niet de mogelijkheid om gratis te upgraden. Flick Bowling 2 is een aparte game waar je opnieuw €2,39 voor moet betalen.

Downloaden: Flick Bowling 2 (€2,39)
Ook verkrijgbaar: Flick Bowling (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2010, 22:35
Categorie Games
Onderwerpen bowling, freeverse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.