Foursquare-app krijgt verbeterd notificatiesysteem

Foursquare heeft een update gekregen met een nieuw notificatiesysteem. Je ziet niet alleen de incheck-acties van vrienden, maar ook tips van vrienden, commentaar en Facebook-vrienden die zich bij Foursquare hebben aangemeld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

foursquare-notificatieFoursquare heeft een update uitgebracht voor de iPhone-app. Daarin is een nieuw systeem voor notificaties toegevoegd. Het gaat om een zogenaamde ‘notification tray’, die al eerder deze maand verscheen in de Android-app. Je kunt er meer dan alleen checkins mee bekijken: ook commentaar op je incheckmomenten, reacties op zelfgeplaatst commentaar, tips van vrienden en belangrijke statusupdates zijn voortaan te vinden in de app. De app laat ook zien wanneer jouw Facebook-vrienden zich hebben ingeschreven bij Foursquare, zodat je ze als vriend kunt toevoegen.

De notificaties zijn te zien als een praatbubbel, rechts van het Foursquare-logo. De notificatiefunctie is toegevoegd zodat gebruikers tussentijds ook wat vaker de app openen, ook als ze niet willen inchecken. De verbeterde app geeft ook makkelijker toegang tot tips, foto’s en je todo-lijst. In het lijstje met vernieuwingen staat ook, dat er nu aanbiedingen van LivingSocial, GiltCity en andere aanbieders te vinden zijn in de app. Een frisser uiterlijk moet Foursquare weer helemaal up-to-date maken voor de komende weken.

Downloaden: Foursquare (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:10
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen foursquare, notificaties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.