Fototips: Bleach Bypass gratis, PhotoToaster bijna gratis

Bleach Bypass en PhotoToaster geven allebei je foto's een bijzonder effect. Beide apps bevatten meerdere filters en effecten, die je meteen kunt toepassen.

bleach bypass iphoneTwee tips voor mensen die dit weekend weer met de camera van hun iPhone willen gaan experimenteren. PhotoToaster, de app die we onlangs hebben besproken, is momenteel voor half geld te krijgen. Je betaalt voor deze universele app dit weekend €0,79. Met de app kun je snel een effect toevoegen, maar er zitten ook schuifknoppen in om de effecten gedoseerd toe te passen.

Het resultaat is niet-destructief, dus je kunt altijd weer terug naar de originele foto. Bij de lancering kostte de app ook €0,79 maar intussen was de prijs omhoog gegaan naar €1,59.

Een heel andere app is Bleach Bypass. Dit is een foto-app waarmee je een bijzonder bleach bypass-effect aan je foto’s toevoegt. Er zijn 8 effecten standaard aanwezig in de app. Bleach Bypass zorgt ervoor dat de EXIF-gegevens bewaard blijven en kan je foto’s in volledige resolutie opslaan in de fotorol. De effecten worden in films en tv-programma’s regelmatig gebruikt om een bepaalde atmosfeer neer te zetten, met sterke vignetwerking, contrast of kleurverzadiging. Normaal kost deze app €0,79.

Downloaden:

http://youtu.be/qYbO52xyxlA

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 juli 2011, 10:51
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.