Flabber voor iPhone deelt nu artikelen via WhatsApp

Flabber voor iPhone kan na de update artikelen delen naar WhatsApp-contacten. Je kunt ook in een artikel naar het volgende artikel swipen.

Flabber logoDe populaire website Flabber heeft een nieuwe versie van zijn iPhone-app uitgebracht. Over de vorige versie waren veel gebruikers ontevreden. Lange tijd moest de app het doen met een waardering van twee sterren. Naast wat bugfixes en het geschikt maken voor iPhone 5 heeft de app ook behoorlijk lang moeten wachten op nieuwe functies. In de nieuwste update is het dan eindelijk zover en heeft Flabber voor de iPhone nieuwe functionaliteit gekregen. De belangrijkste verandering is dat je nu een artikel kunt versturen naar een WhatsApp-contact of -groep. Gebruik je de deelknop in een artikel, dan kun je ervoor kiezen de link naar het artikel of de link naar de video te versturen.

De indeling van de app is niet veranderd. Nog steeds vind je de categorieën van de website als horizontale balken onder elkaar: NIEUW, LOL, WTF, WIN, WOW, FAIL, COOL en Endandit. Door te swipen kun je kiezen uit een van de tien filmpjes in de categorie. Als je een van de artikelen als favoriet hebt aangemerkt, verschijnt hieronder de categorie Favorites. Nieuw is dat je in het artikel zelf naar het volgende artikel kunt swipen en dus niet meer eerst terug naar het overzicht hoeft. Iets beter verstopt maar wel heel handig is dat een video niet meer automatisch in landschapsweergave wordt afgespeeld, maar je zelf kunt kiezen in welke stand je hem bekijkt.

Flabber delen WhatsAppFlabber desktoppagina

Naast de nieuwe deelfunctie naar WhatsApp kun je vanuit de deelknop nu ook de desktoppagina van een artikel oproepen. Dit is vooral handig als de pagina niet zo heel goed leesbaar is, wat helaas soms nog steeds voorkomt. Volgens Flabber is in de nieuwe versie van de app ook de FlabberTV-categorie uitgebreid, zijn er bugfixes uitgevoerd en is de weergave van artikelen verbeterd. We vinden het wel een beetje jammer dat er nog steeds geen reacties van de lezers in de app verwerkt zijn.

Downloaden: Flabber (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 augustus 2013, 17:03
Categorie Amusement
Onderwerp humor

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.