Fan-applicatie This Day in Pink Floyd voor iPad uitgebracht

This Day in Pink Floyd is een fan-applicatie voor de iPad die een enorme hoeveelheid informatie over Pink Floyd over het voetlicht brengt. Er zijn ringtones, wallpapers, een trivia, quiz en verhalen achter nummers.

This Day in Pink Floyd iPhone iPod touch ipadJe kan het bijna een overdaad noemen, de informatie die de applicatie This Day in Pink Floyd voor de iPad en iPhone brengt. De fan-app biedt onder andere een dagverslag van elke oefening, opname en bijeenkomst van de bandleden. Er is een trivia met alle ins en outs van de muzikanten en een gids van alle 167 studiotracks die de band officieel heeft uitgebracht. Daarnaast biedt het ook nog eens meer dan 200 quizvragen en een exclusieve bijgewerkte video van de single Point Me At The Sky.

Een ingebouwde audiospeler in de applicatie zoekt naar de Pink Floyd-nummers op je iPad en speelt die af. Nummers die je nog niet hebt, kun je aanvullend bekijken en meteen aanschaffen in de iTunes Store. Daarnaast biedt de Pink Floyd-applicatie ook nog een ringtone van Shine On You Crazy Diamond en zijn er nog twee wallpapers. Het gaat om de Wish You Were Here-cover en de welbekende prisma van Dark Side.

Eerder was er al This Day in Led Zeppelin voor de iPad, iPhone en iPod touch. Ook de nieuwe Pink Floyd-fanapplicatie is universeel en is dus geoptimaliseerd voor alledrie de apparaten.

Downloaden: This Day in Pink Floyd (€2,39, universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2011, 19:22
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.