Evernote krijgt bestandssynchronisatie

De populaire applicatie Evernote krijgt de mogelijkheid om bestanden op meerdere locaties te synchroniseren. Dit werkt overigens alleen in de betaalde Premium-editie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

evernote
Evernote is één van de meest nuttige applicaties voor de iPhone: je kunt er Office-documenten, foto’s, audio en allerlei andere bestanden mee opslaan als een universeel notitieblok. Aan de Premium-versie is nu een nieuwe functie toegevoegd: de mogelijkheid om documenten en andere bestanden te synchroniseren.

Dat houdt in dat je je notities, foto’s, opgenomen audio en andere zaken op je iPhone kunt meenemen en dat je zeker weet dat elke wijziging en elk nieuw bestand op alle locaties beschikbaar is, waar je het maar nodig hebt. Met Evernote kun je een notitie maken, die uit meerdere documenten bestaat. Moet je bijvoorbeeld een brainstormdag op de hei voorbereiden, dan kun je de uitnodiging, de agenda, de PowerPoint-bestanden en alles wat er verder bij komt kijken in één Evernote-notitie stoppen. Je hoeft de aanwezigen slechts één URL te sturen om ze toegang te geven tot alle relevante bestanden. Dat voorkomt grote e-mailberichten met meerdere attachments en het stelt je in staat om op het laatste moment nog wijzigingen in de agenda door te voeren. Evernote wijzigt automatisch alle versies van de notitie, ook die je op de iPhone hebt staan.

sync clients

Een ander handige gebruiksscenario is dat je op weg bent naar de heidag en één van de aanwezigen belt omdat hij de routebeschrijving is vergeten. Je kunt op je iPhone dan de Evernote-notitie openen en de daarin aanwezige routebeschrijving via e-mail naar de persoon toesturen. Een notitie mag overigens maximaal 25 MB groot zijn.

Evernote Premium kost $5 per maand of $45 per jaar. Er is ook een gratis versie.

Meer info: Evernote Blog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 23:39
Categorie Diensten
Onderwerpen evernote, synchroniseren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.