‘Twitter wil stoppen met Twitter Music’

Twitter overweegt zeer om te stoppen met Twitter Music, zo ontdekte AllThingsD. Wanneer dit zal gebeuren is nog niet duidelijk.

Twitter music in Nederland en BelgiëTwitter overweegt om te stoppen met Twitter Music. Dit heeft AllThingsD gehoord van bronnen bekend met deze besprekingen. Helemaal zeker is Twitter nog niet, maar het lijkt zeer waarschijnlijk dat de dienst zal worden gestaakt. Wanneer de app zal worden teruggetrokken is nog niet duidelijk. Twitter zou op het moment druk zijn met de reorganisatie van zijn muziekdivisie.

Twitter Music heeft het niet lang volgehouden. De app werd in april dit jaar geïntroduceerd, slechts een half jaar geleden. In de Verenigde Staten wist Twitter Music voor korte tijd een hoge positie in de App Store-ranglijsten te bereiken, maar het duurde niet lang totdat de dienst afzakte tot de lagere downloadcijfers. Hier in Nederland heeft Twitter Music ook niet veel impact kunnen maken.

Twitter Music helpt je met het ontdekken van muziek via Twitter. De app kijkt naar de accounts die je volgt, om er achter te komen wat jouw smaak wellicht is. Ook krijg je populaire artiesten die veel op Twitter worden besproken te zien. Twitter Music is gebaseerd op de door Twitter overgenomen app We Are Hunted, die ongeveer hetzelfde deed.

Downloaden: Twitter Music (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 oktober 2013, 11:57
Categorie Muziek
Onderwerpen twitter, twitter music

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.