Dreamdays voor iPhone: aftellen naar verjaardagen en andere festiviteiten

De iPhone-app Dreamdays laat je aftellen naar belangrijke evenementen in je leven, zoals verjaardagen en jubilea. Bij het opstarten van Dreamdays zie je meteen hoeveel dagen het nog duurt tot het volgende grote evenement.

Dreamdays iconMet de kerstdagen achter ons, is de adventkalender die je in huis had hangen waarschijnlijk volledig afgekruist. Met de iPhone-app Dreamdays kun je echter aftellen naar nagenoeg ieder evenement dat je op je kalender hebt staan. Zo kan de app aangeven hoe lang het nog duurt tot je jarig bent, wanneer je op vakantie gaat en hoeveel dagen de paasdagen nog van je verwijderd zijn. Bij het opstarten van de app krijg je direct te zien hoeveel dagen het nog precies duurt tot de desbetreffende dag.

Dreamdays screenshotBij het aanmaken van een evenement kun je aangeven in welke categorie dit moment valt, waardoor je bijvoorbeeld een taart naast je verjaardagsevenement te zien krijgt. Bij het maken van je evenement kun je ook een knop ingedrukt houden zodat je geluidsmemo’s kunt opnemen en toevoegen. Het is ook mogelijk om je evenement op Facebook en Twitter te delen, maar dit is niks meer dan een bericht in je timeline: je kunt niet via Dreamdays een Facebook-evenement voor je verjaardag maken. Een pushnotificatie kan je herinneren aan een evenement waar je naar aftelt.

Downloaden: Dreamdays (€0,89, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2012, 15:00
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.