iPhone-actiegame The Hero in de App Store verschenen

The Hero is een nieuwe game waarbij je als Superheld de strijd aangaat met Dr. Hubbub. Je moet zorgen dat je de burgers te vriend houdt en ondertussen punten verdienen.

hero iphoneTraplight Games heeft met gamesuitgeverij Chillingo de actiegame The Hero uitgebracht voor de iPhone en iPod touch. In deze game ben je een superheld die de wereld moet redden van Dr. Hubbub. Er zijn 15 levels, waarbij je door meerdere steden vliegt om de klus te klaren. Meer dan 20 verschillende vijanden moet je verslaan door ze tijdens je vlucht te vermorzelen. Het doel is om de vijanden zo snel en efficiënt mogelijk aan kant te ruimen, omdat anders de burgers in opstand komen tegen jou.

the heroAls je de opdracht goed uitvoert zijn de burgers je goed gezind: ze geven je een high five wanneer je langs de ramen van flatgebouwen komt vliegen. Bezitters van een iPhone 3GS zijn in het voordeel, want zij kunnen de game met een famerate tot wel 60 fps spelen. Het bedienen van de game doe je op twee manieren: via een D-Pad onderin het scherm of door de iPhone te kantelen. Er zijn twee moeilijkheidniveau’s, er is een Survival Mode en je kunt je scores publiceren via Chillingo’s Crystal-netwerk.

Downloaden: The Hero (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2010, 18:30
Categorie Games
Onderwerpen chillingo, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.