Dolphin Browser voor iPhone kan tabbladen en historie syncen

Dolphin Browser voor de iPhone heeft een update gekregen. De gratis browser kan nu tabbladen en de historie synchroniseren tussen meerdere iOS-apparaten.

dolphin browser icoonDolphin Browser is een webbrowser die je in plaats van de standaard iPhone-browser Safari gebruikt. De app heeft als bijzonderheid dat je eigen vingerbewegingen kunt definiëren om de browser te bedienen. De update voor Dolphin Browser brengt een aantal vernieuwingen met zich mee, zoals de terugkeer van tabbladen, die je tussen meerdere iOS-apparaten kunt synchroniseren. Ook is het voortaan mogelijk om je historie van bezochte webpagina’s te synchroniseren tussen meerdere appraten. Als je wilt kun je bovendien kiezen voor de Auto Fullscreen-functie: die zorgt ervoor dat je bij het bezoeken van een webpagina automatisch naar schermvullende weergave gaat.

dolphin browser iphoneDolphin Browser heeft een nieuw zoekvak gekregen waarmee je sneller op de homepage kunt zoeken. De app is aangepast voor de iPhone 5, het is makkelijker geworden om te wisselen tussen tabbladen en het zoomen op apparaten met iOS 4.x werkt voortaan beter. Dolphin Browser is ook sneller en stabieler geworden. Al met al genoeg redenen om deze alternatieve browser eens te proberen. Hij is bovendien gratis.

Downloaden: Dolphin Browser (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2012, 15:09
Categorie Diensten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.