Facebook Messenger 2.0 aangepast voor iPhone 5

Facebook Messenger heeft een update naar 2.0 gekregen. Er is een nieuwe balk met beschikbare vrienden toegevoegd en de app is aangepast voor iPhone 5.

facebook messenger icoonHeb je onze lijst met geweldige apps voor de iPhone 5 gemist, dan is vandaag nog een mooie dag om er eens doorheen te bladeren. Facebook werd al aangepast voor de iPhone 5 en nu is ook Facebook Messenger bijgewerkt. De vernieuwde app is al iets meer dan een jaar beschikbaar voor mensen die graag willen chatten in een aparte app. Met Facebook Messenger heb je alle chatfuncties van Facebook tot je beschikbaar: je kunt berichten sturen en groepschatten, je locatie sturen en foto’s uitwisselen. Versie 2.0 van Facebook Messenger brengt weer wat nieuwe functies met zich mee.

vrienden beschikbaar facebook messengerDe app heeft een nieuwe layout gekregen voor conversaties, waarbij is gekozen voor praatballonnen. Via een balk aan de rechterkant kun je zien welke vrienden beschikbaar zijn om mee te kletsen (zie afbeelding hiernaast). De balk wordt zichtbaar door rechtsboven op een vriendenknop op scherm te tappen of door met je vinger naar links te vegen over het scherm. Je kunt in de balk meteen vrienden markeren waarmee je het meest contact hebt, door ze toe te voegen aan je favorietenlijst. De ondersteuning voor de iPhone 5 houdt in dat je nog meer berichten tegelijk in beeld te zien krijgt.

De app is volgens Facebook ook sneller en betrouwbaarder geworden en er zijn een aantal bugfixes doorgevoerd.

Downloaden: Facebook Messenger (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 september 2012, 14:20
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp facebook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.