DJay voor iPad dit weekend met 50% korting

De dj-applicatie djay is momenteel voor half geld te krijgen. Met djay kun je de muziek uit je eigen collectie gebruiken om een mix te maken of een live optreden te geven.

djay ipadDJay for iPad is een applicatie waarmee je van je iPad een compleet dj-systeem maakt. Omdat deze app normaalgesproken wat prijzig is, is de korting van 50 procent dan ook zeer welkom. Met deze app heb je een realistische touchscreen-interface met de mogelijkheid om je eigen muziekcollectie te mixen. De app is geschikt voor live-optredens en om onderweg een mix te maken en meteen op te nemen.

Er zit ook een automix-mode op waarbij djay je favoriete afspeelijsten automatisch omzet naar een mix. Je hebt vanuit djay rechtstreeks toegang tot je iPod-bibliotheek. De app kan automatisch de beats en tempo’s matchen aan de hand van BPM-synchronisatie. Loops zijn ook mogelijk, zowel handmatig, als automatisch en bounce-loops. DJay heeft AirPlay-integratie zodat je de muziek draadloos op je Apple TV of AirPort Express-basisstation kan afspelen. Alles wat je als dj nodig hebt zit erin. Kortgeleden kreeg djay nog een update waarbij optimalisaties voor de iPad 2 waren doorgevoerd. De app presteert daardoor beter.

Downloaden: djay (tijdelijk €7,99 normaal €15,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2011, 16:07
Categorie Muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.