AppEvent: met gratis app Funnel op de hoogte van het laatste nieuws

De Nederlandse nieuwsapplicatie Funnel is vandaag de gratis app van de dag bij AppEvent. Met deze app kun je het nieuws op een andere manier lezen: hoe vaker het wordt genoemd, hoe groter de tekst.

funnel iphoneAppEvent heeft vandaag gekozen voor een serieuze app: de nieuwsapplicatie Funnel, die we al eerder op iPhoneclub besproken hebben. Funnel is vandaag gratis bij AppEvent, de actie waarbij Nederlandse en Belgische ontwikkelaars elke dag een gratis app of game aanbieden. Funnel laat meteen zien wat er speelt in het nieuws. De nieuwsartikelen worden op basis van aantal gerelateerde artikelen getoond, zodat je meteen ziet wat de headlines zijn. Hoe meer er over een nieuwsfeit wordt geschreven, hoe groter het in beeld verschijnt. Je hebt keuze uit nieuws uit meer dan 8 landen, waaronder Nederland.

Je kunt dus gewoon het nieuws in je eigen taal lezen, aan de hand van de categorieën die je zelf hebt gekozen. Vanuit de app kun je gevonden nieuwsartikelen weer met anderen delen. Nederland, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten zijn de landen waar je uit kunt kiezen.

Downloaden: Funnel (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Er zijn momenteel problemen met Funnel: de app kan geen nieuwsberichten ophalen. Even geduld a.u.b., de ontwikkelaar is bezig om dit op te lossen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 mei 2011, 12:57
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.