Denksport BE: nu ook Belgische puzzels op de iPad

Denksport BE is de Belgische variant van de Denksport iPad-app. In deze app kun je puzzels van allerlei niveau oplossen en vervolgens extra puzzelsets aanschaffen. Die kun je afstemmen op moeilijkheid en het type puzzels dat je het liefst maakt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

woordzoeker denksport belgieDenksport was in Nederland al aardig succesvol met een iPad-app, waarin je allerlei puzzels kunt oplossen. Nu is er ook een Belgische editie volgens dezelfde insteek. Je vindt woordzoekers, sudoku’s, kruiswoordraadsels, doorlopers en cryptogrammen in één app. In de gratis app vind je meerdere puzzels van verschillend niveau, zodat je kunt bepalen welke puzzels het best met jouw puzzelvaardigheden overeen komen. Vervolgens kun je een kleine (€0,79) of grote (€1,59) set met aanvullende puzzels kopen. Wil je alleen cryptogrammen doen, dan kan dat ook. Iedere maand komen er nieuwe puzzelsets uit.

Door deze aanpak heeft de Denksport-app voor iedereen wat te bieden: onafhankelijk of je nu beginner of gevorderde bent en of je van woordzoekers of van sudoku’s houdt, je betaalt alleen voor het type puzzels dat bij jou past. Door de gratis puzzels ben je redelijk snel heen, maar je krijgt er wel een

Downloaden: Denksport BE (gratis)
Ook verkrijgbaar: Denksport NL (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 juni 2012, 10:52
Categorie Games
Onderwerpen denksport, puzzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.