Rop puzzelgame featured

Rop: vormen maken met touw in nieuw puzzelspel

Het nieuwe puzzelspel rop, voor iPhone en iPad, laat je vormen maken met touw, waarbij je slimme trucs moet toepassen.

Rop screenshotEen driekhoek, vierkant, stervorm – je hebt ze zomaar getekend als het nodig is, maar wat als je deze zelfde vormen met stukken touw moet maken? Het is het idee achter het nieuwe puzzelspel rop, waarbij je de uiteindes van een koord in één van de zeshoeken op het scherm kunt leggen. Het doel: maak met alle touwen op het scherm de vorm bovenin het scherm.

In de eerste paar levels zijn de vormen vrij simpel om te maken, maar naarmate de game vordert moet je steeds complexere trucs toepassen. Welke stukken touw leg je over elkaar heen zodat het lijkt alsof er maar één legt? En waar moeten de koorden elkaar precies kruizen?

Je vindt in rop 77 puzzels, die je zonder verdere afleiding kunt spelen. De app bevat geen reclamebanners, en je zult er ook geen in-app-aankopen in vinden. Wat dat betreft volgt de game een ‘ouderwets’ principe: je betaalt één keer voor het spel, waarna je onafgebroken kunt spelen.

Toen rop voor het eerst in de App Store verscheen, had de game last van crashes en prbolemen met savegames. In de laatste update zijn deze problemen echter opgelost. Ben je in versie 1.0 begonnen en heb je de app in de tussentijd niet verwijderd? Dan zijn je savegames nog intact.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2015, 10:32
Categorie Apps
Onderwerp puzzel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.