Crazy Snowboard: snowboardgame voor iPhone en iPad vandaag gratis

Crazy Snowboard is een populaire game die wereldwijd meer dan 8 miljoen spelers heeft. Je kunt in 3D de pistes afracen, in 30 missies. Deze game is momenteel gratis.

crazy snowboardNu de temperaturen omhoog gaan, kunnen de wintersportgames in de uitverkoop. Crazy Snowboard is een populaire game die wereldwijd meer dan 8 miljoen spelers heeft. Je kunt in 3D de pistes afdalen, in 30 missies, met 13 skaters en 16 boards. Meerdere speelmodi en een koppeling met Game Center maken het een game die je wilt hebben, vooral omdat ‘ie vandaag gratis te krijgen is. Crazy Snowboard bevat een Wi-Fi Remote-functie, waarbij je je iPhone of iPod touch kunt gebruiken om de game op je iPad te gebruiken. Het werkt zelfs op een Android-tablet, als je daarop de Android-versie van Crazy Snowboard hebt geïnstalleerd.


In de game zit een tricksysteem, zodat je met slips, spins en grabs extra punten kunt verdienen. Er zitten 16 trucs in die je onder de knie moet krijgen. Voor het grinden zijn er rails, dozen, houtblokken en snoepstaven beschikbaar. Onderweg kun je ook zombies, sneeuwpoppen en elfjes tegenkomen, waarmee je moet botsen. Het is dus meer dan alleen een sportgame, er zitten ook spelelementen in. Wil je helemaal niet spelen, dan zijn er ook 4 Endless-modes, waarbij je helemaal op eigen gelegenheid omlaag kunt scheuren.

Downloaden: Crazy Snowboard (vandaag gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.