Cosmo For Guys voor de iPad verschenen

Een variant op Cosmopolitan speciaal voor mannen is uitgekomen voor de iPad. Dit blad moet mannen helpen met het imponeren van vrouwen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Cosmo For GuysToen we schreven dat Cosmo For Guys vanaf augustus in de beschikbaar zou zijn, hadden we niet gedacht dat uitgever Condé Nast dit zo letterlijk bedoelde. Vandaag, op 1 augustus, is het vrouwenblad voor mannen mannenblad in de App Store verschenen. Het tijdschrift wordt gevuld door de redactie van Cosmopolitan, die zegt jarenlang kennis over het vrouwelijk geslacht te hebben vergaard, die ze nu met mannen willen delen.

De mannenvariant van het wereldberoemde Cosmo houdt zich bezig met een eeuwenoude vraag: wat willen vrouwen? Een die hopen ze te beantwoorden met geluidsclips van slaapkamergeluiden, een handleiding die helpt met het kopen van cadeaus en 3D-afbeeldingen van standjes met tips voor het uitvoeren hiervan. Het blad is dan ook met reden bedoeld voor lezers van 21 jaar en ouders. Er staan overigens ook minder sappige artikelen in, zoals een quiz die je helpt met ontdekken of je vriendin vreemd zou gaan.

Het blad komt iedere maand uit voor de iPad en kost €1,59. Wil je liever een abonnement, dan kost dit je €15,99. De app zelf kost vreemd genoeg €2,99, terwijl de beschrijving in iTunes zegt dat hij gratis is. De app zelf is inmiddels gratis.

Downloaden: Cosmo For Guys (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2011, 17:46
Categorieën Amusement, Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.