Cookoo Watch ondersteunt notificaties voor IMAP e-mails

De iPhone-app voor smartwatch Cookoo Watch heeft een update gekregen, waardoor je voortaan notificaties bij binnenkomende IMAP-mail krijgt.

Cookoo WatchAfgelopen week kreeg de app voor smartphone-horloge Pebble een update met mail-ondersteuning en nu volgt de concurrerende Cookoo Watch met een soortgelijke update. Vanaf versie 1.4.5 van de bijbehorende app is het namelijk mogelijk om notificaties te ontvangen bij binnenkomende berichten op IMAP-mailadressen. In mei kreeg de smartwatch al een update met mailnotificaties, maar hierbij moest je berichten doorsturen naar een ander adres. Een vernieuwd berichtencentrum binnen de app maakt het bovendien makkelijker om alle notificaties die naar de Cookoo Watch worden gestuurd te bekijken. Je kunt e-mails en andere berichten in hun volledigheid vanuit de Cookoo-app lezen.


De ontwikkelaars beloven bovendien dat je iPhone het langer op een volle accu zal volhouden bij het gebruik van de app, dankzij een paar technische verbeteringen. Hoewel de Cookoo Watch al een tijdje verkrijgbaar is, blijven de makers de app en het horloge verbeteren. Zo is het bijvoorbeeld pas sinds januari 2013 mogelijk je muziek met de Cookoo Watch te bedienen.

De Cookoo Watch is een smartwatch die je alarmeert als je een bericht op je iPhone ontvangt. In tegenstelling tot concurrenten zoals de Pebble moet je het bij de Cookoo Watch doen met alleen een geluidje en een oplichtend lampje: het verder analoge horloge heeft geen scherm om informatie op te tonen.

Downloaden: Cookoo (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
5 augustus 2013 om 15:00
Onderwerp
Categorie
Lifestyle
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.