Connexxion brengt officiële iPhone-applicatie CXX uit

Vandaag is de officiële iPhone-applicatie van Connexxion in de App Store verschenen. De applicatie gemaakt door Equatior geeft inzicht in alle actuele vertrektijden van de bussen, trams, treinen en boten van Connexxion.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Connexxion bus iPhone-applicatieVandaag is de officiële iPhone-applicatie van Connexxion, CXX in de App Store verschenen. De applicatie gemaakt door Equatior en geeft inzicht in alle actuele vertrektijden van de bussen, trams, treinen en boten van Connexxion. Het is mogelijk om via de Google Maps-functionaliteit een bushalte in de buurt te zoeken. Ook kun je de actuele dienstregeling van Connexxion bekijken en reizen vooraf plannen. Hierbij wordt daarbij ook rekening gehouden met vertragingen en omleidingen.

Naast de mogelijkheid om bushaltes te zoeken en je route te plannen kun je ook bushaltes als favoriet kenmerken en per provincie de verschillende omleidingen per halte of traject bekijken. Op iPhoneclub verscheen eerder al een artikel met enkele screenshots van de Connexxion iPhone-applicatie. Zonder er een review van te maken zijn er nog wel enkele aspecten die verbeterd kunnen worden. Deze bewaar ik graag voor een echt review. Eerder kwamen Bushaltes en Bus al uit in de App Store. Wat vinden jullie van deze applicatie? Welke gaan of blijven jullie gebruiken?

Downloaden: CXX (gratis)
Bron: @Equatior

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 februari 2010, 14:18
Categorieën Navigatie, Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.