Compleet vernieuwde Foursquare 1.7 en Gowalla 2.0 in de App Store

Foursquare is nu beschikbaar in versie 1.7 met een totaal vernieuwd uiterlijk. De applicatie is ook sneller geworden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

foursquareDe sociale netwerkdiensten Foursquare en Gowalla hebben vrijwel gelijktijdig een update in de App Store uitgebracht, beide met een nieuw uiterlijk.
We hebben over Foursquare de afgelopen dagen een paar keer geschreven. Foursquare zou een totale make-over krijgen. De nieuwe versie 1.7 is vanaf nu in de App Store te vinden. Behalve een nieuw uiterlijk is de applicatie sneller geworden en kun je efficiënter inchecken. De functie Places toont nu verschillende categorieën, zodat je sneller het juiste type bedrijf vindt.
Foursquare 1.7 is meteen te downloaden.

gowalla stampsGowalla 2.0 heeft ook een make-over gekregen en biedt je de mogelijkheid om foto’s te uploaden na het inchecken. Je kunt ook commentaar geven op checkins van vrienden, populaire hotspots in de buurt zoeken en profielen van vrienden van vrienden bekijken. Er zijn meer mogelijkheden toegevoegd om contact op te nemen via Facebook en Twitter, je ziet meer gegevens per locatie (bijvoorbeeld telefoonnummer, website, Facebook-pagina, Twitter-account – indien beschikbaar) en je hebt de mogelijkheid om later nog een checkin-bericht te publiceren.
Ook Gowalla is per direct in de App Store te vinden.

Foursquare? Gowalla? Bij beide diensten kun je inchecken bij locaties zoals restaurants, café’s, winkels en andere nuttige plaatsen. Je verdient punten en kunt daarmee een bepaalde status in de applicatie verdienen. Ook kun je zien welke andere gebruikers aanwezig zijn, zodat het makkelijker is om vrienden te maken. We schreven eerder een vergelijkend review van Foursquare en Gowalla.

Tipgever: Serena (Foursquare)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2010, 1:13
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.