ComedyApp: serie iPhone-apps van Nederlandse cabaretiers

ComedyApp is een serie apps over Nederlandse cabaretiers, zoals Dolf Jansen, Howard Komproe, Lenette van Dongen en Katinka Polderman. Daarnaast is er een algemene app van comedycafé Toomler.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

katinka-polderman-comedyappBen je fan van Dolf Jansen, Howard Komproe, Lenette van Dongen, Leon van der Zanden of Katinka Polderman, dan kun je nu een serie ComedyApps downloaden. Daarnaast is er een algemene app van Toomler verschenen, het stand-upcomedycafé en de thuisbasis van de Comedytrain.

Het recept van deze apps is steeds hetzelfde: er is een homescreen met de laatste tweet van de betreffende comedian, er is een pagina met video’s, een agenda met komende optredens en een zogenaamde AppDate met bijvoorbeeld een column, grap of video. Ben je gek op de uitspraken van de comedian, dan vind je via het tabblad meer een aantal Soundbites. Soortgelijke apps zijn al eerder voor muzikanten gemaakt, zoals Ilse DeLange.

Helaas is het aanbod nog wat beperkt en doen populaire cabaretiers zoals Jochem Myjer, Theo Maassen, Guido Weijers, Hans Teeuwen en Najib Amhali nog niet mee. Echt spannend zijn de apps niet en je moet echt fan van een bepaalde persoon zijn om er €1,59 voor te betalen, maar dan heb je wel alle informatie bij elkaar in één app. De algemene app van Toomler toont filmpjes en andere multimediacontent van comedians uit de stal van ComedyTrain. Daarin vind je ook stukjes van mensen als Theo Maassen en Arthur Umbgrove.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 0:42
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp comedy

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.