Batavus-app en StartersMagazine op de iPad verschenen

Batavus Fietscatalogus 2012 en Starters Magazine zijn op de iPad verschenen. Beide magazines zijn gemaakt als een standaard door te bladeren digitaal magazine, met eventueel wat filmpjes en klikbare links.

batavus-fietsen-2012-ipadEen digitale catalogus is meestal niet zo spannend, maar als je kijkt hoe fanatiek mensen op de IKEA-catalogus reageren, is er toch behoefte om folders door te bladeren. De Nederlandse fietsenfabrikant Batavus heeft nu ook zo’n app, alleen geschikt voor de iPad. De Batavus Fietscatalogus 2012 bevat het complete aanbod, van stadsfietsen tot kinderfietsen en van sportieve lichte fietsen tot elektrische fietsen. De app is gemaakt door Ready4print.

Diezelfde uitgever bracht de afgelopen dagen ook het StartersMagazine op de iPad uit. Dit is een magazine van de Kamer van Koophandel, waarin je allerlei praktische informatie voor beginnende ondernemers kunt vinden. Het gaat hier om de digitale versie van een magazine, dat is verrijkt met video’s en verwijzingen naar interessante sites.

Downloaden: Batavus (gratis)
Downloaden: StartersMagazine (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 november 2011, 9:16
Categorieën Amusement, Kiosk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.