Catan HD voor de iPad vandaag in prijs verlaagd

De iPad-versie van het bordspel Catan is op het moment tijdelijk goedkoper verkrijgbaar. De actie geldt alleen vandaag.

CatanDe iPad-versie van het bekende bordspel Catan is alleen vandaag in prijs verlaagd. Het spel kost op het moment €2,39 in plaats van de standaardprijs van €3,99. De game bevat naast het standaardspel ook de uitbreidingsset De Zeevaarders, waarin een aantal nieuwe elementen worden introduceerd. Deze moet je wel eerst vanuit de app aanschaffen.

Catan is inmiddels geen onbekende meer. Met meer dan elf miljoen verkochte bordspellen, is Catan één van de eerste diepe Europese bordspellen die zo’n groot publiek wist te boeien. Ondertussen zijn er veel uitbreidingspakketten voor het spel verschenen die nieuwe regels en elementen introduceren. De iPad-versie van het spel bevat maar een enkel uitbreidingspakket, De Zeevaarders. Deze wordt in de app voor €3,99 aangeboden.

Je kunt tegen de computer Catan op je iPad spelen, of met andere spelers in dezelfde kamer. Er is geen online multiplayer, maar in de iTunes-beschrijving van de app belooft de ontwikkelaar wel dat hier aan wordt gewerkt. Een uitgebreide tutorial moet je de spelregels van het spel leren. De game maakt gebruik van Nederlandse schermteksten, waardoor ook jongere spelers er mee aan de slag kunnen.

De prijsverlaging is te danken aan de adventkalender van AppsForSale. Op iTunes beweert de ontwikkelaar dat de prijs na een dag weer omhoog zal gaan. De lagere prijs van Catan werd vannacht pas ingevoerd, dus waarschijnlijk heb je nog het merendeel van de dag om de game goedkoop te downloaden.

Downloaden: Catan HD (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2011, 10:35
Categorie Games
Onderwerpen actie, catan, goedkoop

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.