Catan voor de iPhone tijdelijk in prijs verlaagd

De iPhone-versie van het bekende bordspel Catan is tijdelijk in prijs verlaagd. De game bevat het originele spel, maar je kunt de uitbreiding De Zeevaarders ook in de app aanschaffen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Catan iPhoneDe iPhone-versie van het bekende bordspel Catan is tijdelijk in prijs verlaagd. De game kost op het moment slechts €2,39, terwijl de standaardprijs op €3,99 ligt. De prijsverlaging zal waarschijnlijk alleen vandaag geldig zijn. De game bevat naast het standaardspel ook de uitbreidingsset De Zeevaarders, die een aantal nieuwe elementen introduceert. Om deze te gebruiken moet je de uitbreiding wel extra vanuit de app aanschaffen.

Met meer dan elf miljoen verkochte bordspellen, is Catan één van de eerste Europese bordspellen die zo’n groot publiek wist te bereiken. Inmiddels zijn er veel uitbreidingspakketten voor het spel verschenen die nieuwe regels en elementen introduceren. De iPhone-versie van het spel bevat slechts een enkel uitbreidingspakket, De Zeevaarders. Hier betaal je €3,99 voor.

Je kunt Catan op je iPhone tegen de computer spelen, of met meerdere spelers in dezelfde kamer. Van online multiplayer is geen sprake, maar in de iTunes-beschrijving van de app belooft de ontwikkelaar wel dat hier aan wordt gewerkt. Om je de spelregels te leren is er een uitgebreide tutorial in de game aanwezig. De game maakt gebruik van Nederlandse schermteksten, waardoor ook jongere spelers er mee aan de slag kunnen.

De prijsverlaging is te danken aan de adventkalender van AppsForSale. De iTunes-beschrijving beweert dat de prijs na een dag weer omhoog zal gaan. Omdat de prijs van Catan vannacht na twaalven is ingegaan, heb je waarschijnlijk nog het merendeel van de dag om de game met korting te downloaden.

Downloaden: Catan (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 december 2011, 20:54
Categorie Games
Onderwerpen actie, catan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.