Bubble Level: waterpas van Nederlandse bodem

Bubble Level is een waterpas waarmee je snel kunt controleren of een biljarttafel, bureau, wasmachine of ander voorwerp waterpas staat. Je kunt de waterpas kalibreren aan de hand van een echte waterpas en je kunt in twee richtingen meten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

A LeveliPhoneclub-forumlid Paul van Dijk is iPhone-ontwikkelaar en bracht eerder al de applicatie BMI uit. Zijn tweede applicatie is nu ook in de App Store verkrijgbaar: Bubble Level, een waterpas waarmee je snel kunt controleren of de wasmachine waterpas staat. Paul weet zelf ook nog wel een interessante toepassing: in de kroeg kijken of de pooltafel of tafelvoetbaltafel wel recht staat. Kleine kans dat je op zo’n moment een waterpas bij de hand hebt of zin hebt om even naar huis te gaan om er eentje te halen. Met Bubble Level heb je altijd een waterpas op zak.

Een groot voordeel ten opzichte van A Level, de waterpas die we eerder bespraken, is dat Bubble Level een kalibratiefunctie heeft zodat je de iPhone-waterpas goed kunt instellen met behulp van een echte waterpas.

Een dergelijke iPhone-waterpas is natuurlijk vooral voor huishoudelijk gebruik bedoeld (de ontwikkelaar van A Level heeft in zijn omschrijving maar snel “for recreational use only” erbij gezet en belooft gebruikers dat er ook snel een kalibratiefunctie zal volgen). Als je zou moeten kiezen neem je natuurlijk Bubble Level: niet alleen omdat ‘ie van Paul is, maar ook omdat Bubble Level er veel mooier uitziet, in twee richtingen werkt en zowel Engels- als Nederlandstalig is.

Installeren: Bubble Level (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2009, 21:47
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerp waterpas

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.