Nieuwe iPhone-apps: iAmpRemote, MobileFamilyTree, JawBreaker en UnequalManiak

Vier nieuwe applicaties die in de App Store zijn verschenen: MobileFamilyTree voor het beheren van je stamboom, UnequalManiak is een puzzelspel in de stijl van Sudoku, JawBreaker is een bekend spelletje en met iAmpRemote bedien je Winamp op afstand.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iAmpRemoteVier nieuwe applicaties die de afgelopen tijd zijn opgevallen in de App Store: iAmpRemote, MobileFamilyTree, JawBreaker en UnequalManiak. iAmpRemote is een applicatie waarmee je je iPhone als afstandsbediening voor Winamp kunt gebruiken. je maakt verbinding met de desktop via het Wi-Fi-netwerk. Je kunt zien welk nummer wordt afgespeeld, je kunt het afspelen van nummers (pauzeren, skippen) op afstand bedienen, het volume aanpassen en zelfs een live spectrum-visualisatie bekijken. iAmpRemote is te koop in de App Store voor €3,99.


MobileFamilyTree is een applicatie waarmee je je stamboom onderweg kunt meenemen. Handig als je in een archief op zoek moet en geen notebook mag meenemen, maar verder alleen nuttig voor Mac-gebruikers die de desktopsoftware MacFamilyTree al hebben gekocht. Je kunt de gegevens tussen deze twee programma’s uitwisselen. MobileFamilyTree is voor €3,99 te koop via de App Store.

JawBreakerJawBreaker staat sinds gisteren opeens met stip op nummer 1 in de Amerikaanse lijst van populairste gratis App Store-applicaties. We dachten dat mensen dit spelletje zo langzamerhand wel zat zouden zijn, omdat het op andere mobiele platforms zoals Windows Mobile al behoorlijk is grijsgespeeld (daar wordt Bubble Break samen met Solitaire standaard meegeleverd). Toch zijn de recensies van JawBreaker niet al te positief: er zit maar één gratis level in. Bij JawBreaker moet je steeds twee of meer gelijkgekleurde kogels aantikken, die dan uit beeld verdwijnen.

unequalmaniakAls je uitgekeken bent op Sudoku maar wel van soortgelijke cijferpuzzels houdt, is er nu UnequalManiak: een logische puzzel waarbij je de nummers 1 tot en met 5 in een puzzel moet invullen. Tussen sommige vakken staan aanwijzingen dat het ene getal hoger moet zijn dan de andere. Je kunt puzzels in 18 verschillende levels spelen en kunt dagelijks bonuspuzzels downloaden en je score met die van anderen vergelijken. De puzzels worden realtime gegenereerd, zodat je nooit tweemaal dezelfde puzzel speelt. De ontwikkelaar heeft nog meer games gemaakt, zoals PatternManiak. UnequalManiak is voor €0,79 te koop in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:14
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.