Browser+: fullscreen iPad-browser met beperkt aantal mooie functies

Browser+ HD is een fullscreen webbrowser, waarin links open in een overlay over de pagina en de adresbalk verstopt zit in het toetsenbord.

Browser+ HDEen simpele browser met een paar handige functies, zo kun je Browser+ HD het beste beschrijven. Deze iPad-applicatie heeft als basis een fullscreen-browser. Geen bookmarks of adresbalk, maar gewoon de pagina die je bezoekt. Het enige wat daaraan toe is gevoegd is een zwarte, doorzichte balk onderaan het scherm met daarin de titel van de webpagina.

Door op de balk te klikken komt het toetsenbord met bovenaan een adresbalk naar boven. Ook staat er een Google-zoekvenster naast. Typ iets in en de balk verdwijnt weer. Je kunt hem ook handmatig laten verdwijnen door naar beneden te swipen. Als je tijdens het surfen op een link klikt, opent de pagina zich als een layer over de pagina heen. Zo kun je de inhoud van de link gewoon bekijken en met een klik op het kruisje is ook hij ook weer makkelijk verdwenen. Tabs of iets wat daar op lijkt heeft Browser+ niet.

Tot slot bevat de applicatie nog een paneel aan de zijkant. Met een horizontale swipe-beweging kun je je laatst- en meestbezochte websites terugvinden. Je kunt pagina’s uit dit overzicht verbergen, als je dat wilt.

De browser ziet er strak uit en valt op door zijn opvallende benadering van sommige functies. Helaas ontbreken er ook veel functies die in de praktijk toch wel handig kunnen zijn, zoals bookmarks en tabs. Voor een demonstratie kun je terecht op de website van de applicatie.

Downloaden: Browser+ HD (€0,79)

Bron: Macstories

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2011, 8:57
Categorie Productiviteit
Onderwerpen flightsimulator, simulator, webbrowser, x-plane

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.