Blits laat je nu in alle rubrieken van Bol.com winkelen

Blits voor Bol.com is vernieuwd en heeft alle categorieën van de populaire webshop toegevoegd in de iPad-applicatie. Met Blits kan je daarmee ook shoppen in de afdelingen e-books, speelgoed, computer apparatuur en meer.

Blits voor Bol.com nieuwe hoofdmenuBlits, de om zijn uiterlijk geroemde applicatie waarmee je op de iPad eenvoudig kan winkelen bij de website Bol.com, is voorzien van een eerste grote update. Die zorgt ervoor dat je nu alle categorieën van de grote webwinkel kan doorzoeken: boeken, speelgoed, computer apparatuur, electronica, koken en tafelen, CD’s, DVD’s, Blu-Ray’s, games en e-books. De digitale boeken hebben daarmee meteen een eigen afdeling gekregen ten opzichte van de papieren boeken.

Blits voor Bol.com afrekenenEen andere vernieuwing is dat buitenlandse boeken voortaan zijn onderverdeeld naar taal. Daarnaast belooft ontwikkelaar Touchwonders dat de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie op punten is verbeterd. In ieder geval is er dankzij de nieuwe categorieën een prominente menubalk aanwezig onderin het openingsscherm. Het is echter wel zo dat je voor het eerst na de update even flink moet wachten tot de laatste aanbiedingen zijn ingeladen. Daar heb je slechts last van direct na de update.

Blits voor Bol.com is bijzonder goed ontvangen in de App Store. Na de uitgave van Blits, waar we toen uitvoerig over schreven, heeft de app 75 beoordelingen met een gemiddelde waardering van 4,5 ster aan zich gebonden. In onze originele impressie van Blits lees je alles over de werking van de app.

Downloaden: Blits (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2012, 17:20
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen bol.com, dvd, shoppen, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.