BIGRUSSIA: leer ondernemen in Rusland dankzij je iPad

BIGRUSSIA is een magazine over ondernemen in Rusland. Het blad is in drie talen verkrijgbaar en gratis te downloaden op de iPad. Als ondernemer lees je succesverhalen en mislukkingen van bedrijven die al naar Rusland zijn gegaan.

bigrussia-ipadBen je ondernemer en heb je plannen om het in Rusland te gaan maken? Lees de boeken van Derk Sauer of probeer het op een andere manier: door het meertalige magazine BIGRUSSIA door te lezen. Dit iPad-magazine legt uit hoe je als buitenlander kunt ondernemen in Rusland. In het blad komen Duitsers, Amerikanen, Britten, Italianen en hopelijk ook Nederlanders aan het woord, die naar Rusland gegaan om hun bedrijf aan de man te brengen. Meer dan 400.000 mensen uit het westen hebben al de sprong gemaakt en er zijn duizenden bedrijven die je zijn voorgegaan. Genoeg voorbeelden dus, om van te leren. BIGRUSSIA probeert dat te doen met verhalen uit eerste hand.

Het blad richt zich niet alleen op zelfstandige ondernemer, maar ook op bedrijven die in Rusland een kantoor of filiaal willen openen. En op mensen die door hun baas naar Rusland zijn gestuurd om er iets op te zetten. Niet alleen de successen komen aan bod, maar ook de mislukkingen. Misschien kom je in het blad wel een bedrijf tegen, waarin je wilt investeren zonder zelf in de kou van Moskou te gaan zitten. Het blad is verkrijgbaar in drie talen: Engels, Duits en Russisch. De eerste nummers zullen gratis zijn, daarna gaat BIGRUSSIA geld vragen.

Downloaden: BIGRUSSIA (Engels, gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 januari 2012, 17:32
Categorieën Kiosk, Zakelijk
Onderwerpen rusland, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.