Bento voor iOS krijgt spraakmemo’s en multitasking

Bento voor iPhone en iPad heeft een update gekregen, met voicememo's, ondersteuning voor multitasking en Retina Display. Ook kun je de database in landscape-modus gebruiken.

bento iphoneFileMaker heeft een update voor Bento uitgebracht. Deze database is bedoeld voor consumenten en kleine bedrijven die een ‘kaartenbak’ op de Mac nodig hebben. Bento 4 op de Mac werd vandaag uitgebracht en er kwam ook een nieuwe versie voor iOS. Bento 1.1 voor iPhone, iPod touch en iPad geeft je de mogelijkheid om nieuwe spraakmemo’s op te nemen in mediavelden, locatievelden en lijstjes.
De app heeft ook ondersteuning voor multitasking, het Retina Display en AirPrint gekregen. AirPrint houdt in dat je ingevoegde PDF’s draadloos kunt printen.

bento iphone appDe nieuwe versie geeft ook de mogelijkheid om gerelateerde datavelden te maken en te bewerken binnen de app. Je kunt de app voortaan liggend gebruiken en opgenomen PDF-bestanden schermvullend bekijken.

Bento voor Mac is in de Mac App Store verkrijgbaar vanaf €49. De iOS-versie is verkrijgbaar in twee varianten: Bento voor iPhone en Bento voor iPad (beide €3,99).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 19:27
Categorie Zakelijk
Onderwerpen bento, database, filemaker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.