Spout zet nieuws en statusupdates om naar mooie teksten

Spout is een nieuwe app waarmee je nieuws (RSS via Google Reader), Facebook en Twitter op een grafisch mooie manier kunt bekijken.

spout ipadEr zijn heel wat RSS- en sociale netwerkapps met een serieuze, zakelijke interface. Spout pakt het anders aan: hierbij staat een aantrekkelijk uiterlijk voorop. Je kunt er RSS-feeds (via Google Reader) en statusupdates van Twitter en Facebook mee bekijken, maar dan op een grafisch mooie manier. De teksten verschijnen in verschillende lettertypes, kleuren en fontgroottes. De nieuwsberichten en updates vliegen over het scherm, nadat je je met de accounts van Twitter, Facebook en Google Reader hebt aangemeld.

De app zal niet meteen je bestaande Twitter-applicatie vervangen, maar bevat wel wat handige functies, zoals ondersteuning voor meerdere Twitter-accounts, berichten doorzoeken en tonen van berichten van een specifieke gebruiker. De app is vooral mooi om te zien én geschikt om te demonstreren aan vrienden, of om op je bureau te zetten als een ‘monitor’ voor je sociale leven en het nieuws.

Downloaden: Spout (€0,79 – universele app)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 maart 2011, 18:30
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.