Belstatus weer terug in App Store

De applicatie Belstatus is wederom te vinden in de App Store. Versie 2.82 is, naast een aantal bugfixes, weer compatible met de wijzigingen die T-Mobile op haar website had aangebracht.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

BelstatusDe makers van de applicatie Belstatus hebben het niet makkelijk. T-Mobile voert met grote regelmaat wijzigingen door op hun website waardoor de applicatie niet meer functioneert en hij uit de App Store moet worden gehaald. Sinds 17 oktober was dit opnieuw het geval en heeft P-Edge Media Belstatus wederom aan moeten passen. Ze hebben dat feit gelijk maar aangegrepen om nog een aantal andere bugfixes door te voeren. Versie 2.82 is als gratis update verkrijgbaar voor de huidige gebruikers en is tijdelijk afgeprijsd naar 0,79 cent in plaats van 1,59 euro.

De bugfixes die zijn doorgevoerd hebben vooral te maken met de weergavemogelijkheden in de applicatie. Zo is er een bugfix voor de weergave van belminuten en sms in het icoon, voor de display met telefoonnummer, voor de weergave van sommige prepaid abonnementen en voor de weergave van privé-abonnementen op zakelijke naam. Maar het belangrijkste is dat Belstatus nu weer werkt met de wijzigingen die T-Mobile op hun website had aangebracht, en dus weer netjes je aantal resterende belminuten en sms’en laat zien.

Belstatus is nu verkrijgbaar voor 0,79 euro in de App Store.

(Tipgevers: Maxx en Marinus)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 november 2009, 11:56
Categorie Diensten
Onderwerpen belstatus, t-mobile

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.