AutoPlay: maak YouTube-afspeellijsten op je iPad

Met AutoPlay maak je afspeellijsten op YouTube, die automatisch alle video's na elkaar afspelen. Het is ook mogelijk om video's uit de hitlijsten van YouTube op te zetten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Met AutoPlay maak je afspeellijsten op YouTube, waarin de video's automatisch na elkaar afspelen.De ingebouwde YouTube-app in iOS werkt prima, maar mist toch iets belangrijks: het maken en draaien van afspeellijsten. AutoPlay is een app die dit op simpele wijze oplost. Je maakt een selectie van video’s, die de app automatisch achter elkaar aan afspeelt. Er zijn dynamische afspeellijsten voor als je snel iets wilt bekijken.


Vanuit het hoofdmenu ga je naar Instant Playlist, waar je een eigen afspeellijst kunt maken en afspelen. Je zoekt naar je favoriete video’s die je stuk voor stuk in de lijst zet. Mocht je geen voorkeur hebben, dan is het mogelijk om YouTube-categorieën zoals Top Favorited, Most Viewed en Top Rated te bekijken. Deze spelen vrijwel eindeloos video’s af. Kijk je liever iets specifieks, dan zoek je op een onderwerp en maakt hij daar een lijst van.

Mocht je een Apple TV 2G hebben, dan is het mogelijk om de afspeellijsten op je televisie te bekijken.

Download: AutoPlay (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2011, 22:24
Categorie Amusement
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.