Assassin’s Creed van Gameloft nu in de App Store

Assassin's Creed is vanaf vandaag in de App Store te vinden. In dit actie-avonturenspel moet je rennen, springen, klimmen en vechten. De game is eigenlijk een port van een game voor de Nintendo DS.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

assassins creedAssassin’s Creed is vanaf vandaag in de App Store te vinden. De game is gemaakt door Gameloft, die ons eerder trakteerde op tamelijk goede games zoals Let’s Golf, Hero of Sparta en Asphalt 4. Maar worden de iPhone-bezitters ook enthousiast van Assassin’s Creed, dat eigenlijk niet meer is dan een port van een eerder uitgebrachte Nintendo DS-game? Assassin’s Creed is een 3D-platformgame waarbij je moet rennen, springen, klimmen en vechten.

Voor de iPhone zijn er nog niet zoveel games in dit genre. De originele versie van het actie-avonturenspel Assassin’s Creed werd voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uitgebracht en kreeg later een vervolg met Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles op de Nintendo DS.

De iPhone-versie die nu in de App Store te krijgen is kost €7,99 en is een aangepaste versie van deze Altair’s Chronicles. De game kreeg niet onverdeeld positieve reviews. Zo werd er geklaagd over de korte speelduur: in 3 tot 5 uur kun je de game uitspelen. Van de andere kant: voor de Nintendo DS-versie moest je $29 betalen, dus €7,99 voor de iPhone-versie is dan niet iets om over te klagen.

Installeren: Assassin’s Creed: Altair’s Chronicles (€7,99)

Hieronder een gameplay-video van Touch Arcade:

Tipgevers: Fabian, Darryl, Jeroen en Gilliam

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:37
Categorie Games
Onderwerpen assassin's creed, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.