Assassin’s Creed II: Multiplayer eerste 48 uur gratis te downloaden

Assassin's Creed II is nu in een multiplayer-versie in de App Store te vinden. Deze zal de eerste 48 uur gratis worden weggegeven en kost daarna €2,39. De game wordt via Wi-Fi gespeeld met maximaal 4 personen.

assassins creed iphoneUbisoft heeft een gratis multiplayer-versie van Assassin’s Creed II in de App Store gezet. Maximaal vier spelers kunnen via een lokaal Wi-Fi-netwerk tegen elkaar spelen. De multiplayer-versie zal de eerste 48 uur gratis beschikbaar worden gesteld en krijgt daarna de normale prijs van €2,39. En zelfs dat is nog koopje, want voor Assassin’s Creed II Discovery (sinds januari in de App Store) vraagt de ontwikkelaar €5,49.

De vannacht gelanceerde multiplayer-versie is de eerste in een serie. Via een Wi-Fi-connectie kun je tegen maximaal 3 andere moordenaars (dus totaal 4 personen) de strijd aangaan. Doel van het spel is om andere spelers op te sporen en ze te vermoorden voordat ze jou te pakken hebben. Daarbij kun je slim gebruikmaken van je omgeving of proberen om onopgemerkt te blijven tussen de gewone burgers. Je kunt in drie verschillende omgevingen spelen, die allemaal geïnspireerd zijn door de Italiaanse Renaissance. Er zijn 24 achievements te verdienen die je op Facebook kunt publiceren. Ook kun je vrienden uitnodigen om samen te spelen.

assassins creed

Downloaden: Assassin’s Creed II: Multiplayer (tijdelijk gratis, daarna €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2010, 12:16
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.