Rayman 2: The Great Escape nu in de App Store verkrijgbaar

Rayman 2: The Great Escape is vannacht in de App Store verschenen. De game is een iPhone-versie van de wereldberoemde videogame, waarbij je in 45 levels in een 3D-omgeving probeert je vrienden te bevrijden.

rayman 2Afgelopen nacht is er een belangrijke nieuwe game in de App Store gelanceerd: Rayman. Er is lang uitgekeken naar Rayman 2 – The Great Escape, een aangepaste iPhone-versie met 45 levels waarin Rayman vier zoekgeraakte maskers moet zien te vinden. Ondertussen probeert hij ook zijn vrienden te bevrijden, die door piraten zijn ontvoerd. Deze jump-and-run game is geheel in 3D uitgevoerd en heeft een speelduur van 10 tot 12 uur.

Voor €5,49 is Rayman niet de goedkoopste game, maar wel eentje die door veel mensen gekocht zal worden – vanwege de nostalgiewaarde of omdat dit soort games nooit gaan vervelen.

rayman iphone

Rayman 2 was gisteravond al in de Nieuw-Zeelandse App Store te vinden en verspreidde zich daarna over de rest van de aardbol. In Rayman 2 moet je rennen, springen, klimmen, zwemmen en waterskiën, waarbij je de bewegingen van Rayman stuurt met de virtuele stick. Natuurlijk kan Rayman onderweg ook zijn haar als helicopter gebruiken om ravijnen te overbruggen. Er zitten in totaal duizend schatten verborgen, die je onderweg moet verzmelen.

Downloaden: Rayman 2 – The Great Escape (€5,49)

Onderstaande trailer toont hoe je je de game moet voorstellen:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2010, 10:27
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.