Artificial Life brengt nieuwe iPhone-game: VBotAttack

Gamesontwikkelaar Artificial Life heeft een cool nieuw robotspel aangekondigd: VBotAttack. Daarbij moet je tegen gemene bazen vechten en een gekidnapte geliefde bevrijden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

vbotattackGamesontwikkelaar Artificial Life heeft een nieuwe titel aangekondigd voor de iPhone en iPod touch: VBotAttack. In dit spel heb je als speler een VBot tot je beschikking waarmee je een vijandige heerser moet proberen te verslaan. Tegelijk moet je een gekidnapte geliefde zien te bevrijden. Dit kun je doen door vijandige robots te vernietigen en door lastige puzzels op te lossen.


Dat laatste gaat je lukken door tools te maken en VBot-zwermen te herprogrammeren zodat je valkuilen kunt ontlopen. Klinkt allemaal erg spannend maar helaas weten we van het uiterlijk niet meer dan dat er op het hiernaast getoonde splashscreen te zien is.

Het spel bestaat uit verschillende stadia, waarin elementen als water en lava en objecten als kranen en transportbanden voorkomen. Volgens de ontwikkelaars hebben ze alles uit de hardware van de iPhone gehaald: touch, 3D-rendering en de accelerometer worden tot het uiterste beproefd. Een prijs en een releasedatum moeten nog bekend worden gemaakt.

Meer info: Prime Newswire en Artificial Life

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 21:33
Onderwerpen
,
Categorie
Games
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.