Apple geeft Landcam foto-app gratis weg via Apple Store-app

Apple geeft de Landcam-app gratis weg via de Apple Store-app. Met Landcam heb je ruim 30 foto-effecten en 35 lettertypes om je foto's te verfraaien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

landcamApple heeft in de Apple Store-app weer een gratis download klaargezet. Ga je naar het tabblad ‘Stores’, dan vind je achter het item ‘Een zomer in foto’s’ de gratis download. Het gaat om de app Landcam, een app met meer dan 30 filmische filters, meer dan 35 lettertypes en tal van mooie effecten. Je hebt tot 6 oktober de tijd om de app gratis te downloaden. De app is bedoeld voor gewone gebruikers, maar ook voor verkoopmedewerkers van Apple. Die kunnen klanten na aankoop van een iPhone meteen uitleggen wat de mogelijkheden van de App Store zijn. Apple geeft sinds een tijdje gratis iTunes-content weg, om het gebruik van de Apple Store-app te installeren. Eerder was Color Zen gratis.

Het idee is dat mensen vaker in de Apple Store-app gaan kijken en daardoor op het idee komen om ook eens wat vaker spullen bij Apple te kopen. Omdat er nog geen vestiging van de Apple Store in België is, kun je de app daar ook niet downloaden. Belgen lopen dus ook deze gratis content mis. Wie dat jammer vindt, kan eventueel een Nederlands of Amerikaans iTunes-account aanmaken.

Vorige week gaf Apple nog het ebook ‘Away in an Airplane’ weg, maar die actie gold gek genoeg alleen in de VS, UK, Italië, Frankrijk en Zweden.

Downloaden: Landcam (€0,99, iPhone, iOS 6.0+)
Gratis downloaden via: Apple Store-app (gratis, iPhone, iOS 6.0+, niet verkrijgbaar in Belgische App Store)

landcam-1-iphone landcam-2-iphone

Tipgever: Eric

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2013, 11:32
Categorie Fotografie en video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.