AppEvent: Nederlandse foto-app Album App tijdelijk gratis

De iPhone- en iPad-apps Album App zijn gratis in verband met de actie AppEvent.

Album AppDe Nederlandse iOS-app Album App is vandaag gratis te downloaden, in verband met de actie AppEvent. Door in Album App de foto’s vanaf verschillende sociale media te importeren, kun je op intuïtieve wijze een eigen album in elkaar zetten. Dit album is vervolgens te delen op Facebook en Twitter. De app heeft in de eerste instantie vijf thema’s die je voor je album kunt gebruiken. Wil je er meer, dan kun je ze aanschaffen vanuit de app. Deze in-app aankopen zijn ter viering van de AppEvent-actie ook afgeprijsd naar 89 eurocent per stuk.

Album App is voor zowel de iPhone als iPad verkrijgbaar, maar een kanttekening is op zijn plaats: de iPhone-versie is in 2011 voor het laatst voorzien van een update, waardoor hij niet de fotobewerker heeft die in 2012 met de 3.0-update voor de iPad werd geïntroduceerd. Deze bewerker laat je bijvoorbeeld de belichting en het contrast in een foto aanpassen, voordat je hem in het album opneemt. Een functie die je via een in-app aankoop in de iPad-app moet aanschaffen. Ook deze fotobewerker is tijdelijk goedkoop vanuit Album App verkrijgbaar: een combopakket met zowel de bewerker als een HD-functie voor de retina-iPad kan namelijk ook voor 89 eurocent worden gedownload.

AppEvent biedt iedere dag één gratis applicatie gemaakt door een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar aan. De kans is daarom groot dat Album App morgen weer een prijskaartje heeft. Let goed op de prijs in de App Store voordat je Album App downloadt.

Downloaden: Album App Mini (gratis, normaal €0,89, iOS 4.2+)
Downloaden: Album App (gratis, iPad, normaal €0,89, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2013, 12:43
Categorie Fotografie en video
Onderwerp appevent

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.