Album App: Nederlandse foto-app tijdelijk gratis voor AppEvent

Het Nederlandse Album App is vandaag gratis. Met Album App maak je foto-albums met je kiekjes op sociale media.

Album App iPadGeen gebrek aan app-koopjes voor de iPad vandaag: niet alleen Bad Piggies en KooZac zijn vandaag afgeprijsd, maar ook Album App van de Nederlandse ontwikkelaar Dreamix Studio kan gratis worden gedownload. Reden hiervoor is de actie AppEvent, waarbij er iedere dag één app van een Nederlandse ontwikkelaar kosteloos wordt aangeboden. In Album App kun je foto’s van sociale media importeren, die je vervolgens in een digitaal foto-album kunt verwerken. Dit album kan gedeeld worden via Facebook en Twitter.

Album App heeft een aantal thema’s die gebruikt kunnen worden bij je albums. Wil je meer varianten, dan kun je deze via een in-app aankoop kopen. Deze in-app aankopen zijn vandaag afgeprijsd naar 89 eurocent per stuk.

Je kunt Album App voor zowel de iPhone als iPad downloaden, maar de iPad-versie is uitgebreider. Op de iPhone heeft de app sinds 2011 geen update ontvangen, waardoor de fotobewerker die je als in-app aankoop kunt halen nog ontbreekt. iPad-bezitters kunnen de bewerker vandaag wel goedkoop downloaden. In combinatie met een functie voor HD-foto’s op de retina-iPad betaal je op het moment slechts 89 eurocent, dezelfde prijs voor nieuwe albums.

AppEvent biedt iedere dag één gratis applicatie gemaakt door een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar aan. De kans is daarom groot dat Album App morgen weer een prijskaartje heeft. Let goed op de prijs in de App Store voordat je Album App downloadt.

Downloaden: Album App (gratis, normaal €0,89, iOS 5.0+)
Downloaden: Album App Mini (gratis, normaal €0,89, iPhone, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2013, 12:43
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen appevent, fotoalbum

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.