AppEvent eindigt met uitsmijter: vijf applicaties gratis

Het AppEvent eindigde gisteren, maar heeft vandaag nog een extra uitsmijter waarbij vier applicaties gratis te downloaden zijn.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

App StoreHet AppEvent zit erop, een maand lang was er elke dag een Nederlandse of Belgische applicatie gratis te downloaden. Zoals we gisteren al konden melden zijn sommige applicaties tienduizenden keren gedownload en de actie is dan ook een succes te noemen. Zo’n succes dat het AppEvent vandaag nog wat extra gratis applicaties heeft geregeld. Als uitsmijter. Het gaat om de vier onderstaande iPhone-applicaties en één iPad-app: iSpy. Mocht je geen genoeg krijgen van gratis applicaties: elke zondag plaatsen we een lijst van apps die tijdelijk voor niets te downloaden zijn.

TipTheWaiter

TipTheWaiterWil je snel een bepaald percentage van je rekening als fooi geven? Voer het totaalbedrag en het percentage in met TipTheWaiter en je krijgt de fooi te zien. Als je de rekening wilt delen met meerdere personen, dan kan de applicatie ook berekenen hoeveel iedereen moet betalen. Twijfel je over de hoeveelheid fooi die je wilt geven, dan kun je met je iPhone schudden voor een willekeurig fooipercentage.

Downloaden: TipTheWaiter (tijdelijk gratis)

Aircraft Recognition Guide

Aircraft recognition guideVoor vliegtuigspotters of andere geïnteresseerden is er een handige gids van vliegtuigen: Aircraft Recognition Guide. De applicatie bevat negentig commerciële vliegtuigen en veertig afbeeldingen van privé- en zakenjets. Allemaal voorzien van verschillende aanzichten zodat je ze duidelijk kunt bekijken en voorzien van allerlei gedetailleerde informatie, waaronder de afmetingen en de aanschafprijs. Als extraatje heeft de applicatie foto’s van de toestellen van verschillende luchtvaartmaatschappijen opgenomen. Zo kun je van een model zien hoe het vliegtuig er overal ter wereld uitziet.

Downloaden: Aircraft Recognition Guide (tijdelijk gratis)

fbDefriended

fbDefriendedOntvrienden is volgens sommigen al een jaar lang erg populair. Als je de verhalen mag geloven worden digitale vriendschappen op sociale netwerken massaal verbroken. Ben je zelf bang dat je vrienden je in de steek laten? Dan kun je dat (voor Facebook) checken met fbDefriended. De applicatie checkt bij het opstarten de wijzigingen in je vriendenlijst, zodat je het direct ziet als iemand je heeft ontvriend.

Downloaden: fbDefriended (tijdelijk gratis)

Toiletmuntje

ToiletmuntjeToiletmuntje is een simpele applicatie die het neergooien van een muntje op een schoteltje simuleert, inclusief geluid. Heb je geen zin om te betalen voor het toilet en kijkt de toiletjuffrouw toch niet, dan kun je de applicatie starten zodat het klinkt alsof je toch betaalt. De applicatie houdt bij hoeveel je (niet) betaald hebt, je kunt twitteren dat je de toiletjuffrouw hebt opgelicht en de applicatie bevat een roulettemodus, waarbij je vooraf nog niet weet of het muntje ook daadwerkelijk gaat vallen.

Downloaden: Toiletmuntje (tijdelijk gratis)

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2014, 12:37
Categorie Uncategorized
Onderwerpen appevent, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.