AppEvent: Colob vandaag gratis (+ 10 andere apps)

Braintrainer Colob is vandaag gratis te downloaden in het kader van het App Event. Je moet hierbij een speelveld van gekleurde vakjes onthouden.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

ColobIn het kader van het AppEvent is Colob vandaag voor niets te downloaden. Colob is een spelletje in de categorie braintrainers. Je krijgt een speelveld van gekleurde vlakjes te zien en hebt tien seconden te tijd om dit beeld te onthouden. Daarna moet je het speelveld proberen te reproduceren.
Het spel bevat een aantal verschillende spelmodi. Bij Time Attack moet je zo snel mogelijk alle vakjes in één kleur aanklikken. Fouten worden bestraft met extra seconden. Bij Shuffle moet je steeds een vakje van een andere kleur aanklikken. Bij Survival moet je net zo lang een bepaalde kleur aanklikken tot je een fout maakt. En Shuffle Survival combineert de spelmodi Shuffle en Survival. De speelvelden zijn er in vier moeilijkheidsgraden met respectievelijk 2 tot en met 5 verschillende kleuren.

Downloaden: Colob (tijdelijk gratis)

Ook tijdelijk gratis:
Flipstones

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:18
Categorie Uncategorized
Onderwerpen appevent, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.