AppEvent: Chefs Attack vandaag gratis

De game Chefs Attack is vandaag gratis te downloaden via AppEvent. In deze game moet je etenswaren stapelen, in de juiste volgorde.

Chefs-AttackHet is weekend, tijd om het ook bij AppEvent niet te serieus op te vatten: ze geven vandaag de game Chefs Attack weg. Chefs Attack is een modern-retro puzzelspel, waarbij je items van dezelfde soort op elkaar moet zien te stapelen. Een team van chefs staat klaar om te helpen met het draaien en verplaatsen van items. Behalve dezelfde items kun je ook recepten maken, door bijvoorbeeld een kop koffie, suikerklontjes en slagroom op elkaar te stapelen of ijs, fruit en slagroom te combineren. De temperatuur van de items is ook van belang: een koud item op een warm item zal na 10 seconden wegsmelten en dat kost punten. Zitten er ongewenste items in de weg, dan kun je dit ook gebruiken om bewust een item te laten smelten.

Door de juiste volgorde van eten en drinken te maken verdien je een bonus. Er zijn twee gametypes, met elk hun eigen regels. Topscores kun je delen via Open Feint en er zijn 22 achievements om te verdienen. De game is gemaakt door Phure Studios, gevestigd in Leeuwarden. Eerder schreven we op iPhoneclub al een artikel over Chefs Attack.

Downloaden: Chefs Attack (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2011, 8:05
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, game, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.