Anno – The Harbor van Ubisoft vlak na lancering al afgeprijsd

Anno - The Harbor is een game van Ubisoft, die een paar uur na lancering al in prijs werd verlaagd. In Anno - The Harbor moet je schepen in een haven zien te krijgen, waarbij je met een vloot van verschillende handelslieden te maken krijgt.

anno the harborAls games voor een introductieprijs worden aangeboden moet je er meestal snel bij zijn om te profiteren. Ubisoft heeft met Anno – The Harbor juist het omgekeerde gedaan: een paar uur na de lancering werd de prijs al verlaagd van €3,99 naar €1,59. Het is sneu voor de snelle kopers, die nu vinden dat ze teveel hebben betaald. Gelukkig is daar in de Nederlandse App Store nog niets van te merken, want er zijn nog geen reviews geplaatst. Anno – The Harbor is gebaseerd op de pc-game Anno 1404.

In dit time-managementspel moet je de inkomende en uitgaande schepen langs de juiste route sturen. Er zijn 4 havens om te unlocken: Occident, Orient, Corsair en Venetian. Het spelidee doet misschien denken aan Harbor Master, maar er is geen sprake van namaak: Anno 1404 bestaat al wat langer en grafisch ziet de game er ook totaal anders uit.

anno-the harborIn deze game krijg je bovendien te maken met 8 verschillende handelaren, elk met een eigen vloot en een eigen temperament. De ontwikkelaars hebben er een verhaal in verwerkt, waarin je met 36 missies te maken krijgt. Onderweg verdien je achievements en probeer je de lokale topscore voor elke kaart te verslaan.

Ubisoft meldt in de App Store dat er met €1,59 sprake is van een ‘introductory price’ dus de prijs kan op een onverwacht moment weer omhoog gaan.

Downloaden: Anno – The Harbor (€1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 maart 2010, 23:20
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.